Χαιρετισμοί Επισήμων

  • Χαιρετισμός δημάρχου Πειραιά - κ. Γιάννη Μώραλη

    Χαιρετισμός δημάρχου Πειραιά - κ. Γιάννη Μώραλη

    Με χαρά καλωσορίζουμε την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» στον Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην προβολή ολόκληρης της Κρήτης, στην ανάδειξη και στην προώθηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων. Το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί, άλλωστε, τον κυριότερο κόμβο μέσω του οποίου τα προϊόντα της Κρήτης ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, δίνοντας ώθηση όχι μόνο στην τοπική, αλλά και στην εθνική οικονομία.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Διευθύνοντος Συμβούλου Enterprise Greece, κ. Βελισσάριου Δότση

    Χαιρετισμός Διευθύνοντος Συμβούλου Enterprise Greece, κ. Βελισσάριου Δότση

    Η Κρήτη με την ιστορία και τον πολιτισμό της, τα αγαθά που παράγει και τις παραδόσεις που διαφυλάσσει, έχει εδραιωθεί ως ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός, επενδυτικός και εξαγωγικός προορισμός της Ελλάδας. 

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού

    Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού

    Η διοργάνωση της 3ης Παγκρήτιας Έκθεσης «ΚΡΗΤΗ: H Μεγάλη Συνάντηση», σε αυτή τη δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, αποτελεί ξεχωριστό γεγονός, που αναδεικνύει δυναμικά τη γόνιμη και πολύπτυχη δραστηριότητα των ανθρώπων του τόπου μας και τον πλούτο των προϊόντων της κρητικής γης.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Χανίων, κ. Αναστάσιου Βάμβουκα

    Χαιρετισμός Δημάρχου Χανίων, κ. Αναστάσιου Βάμβουκα

    Θα ήθελα να ευχηθώ από μέρους μου καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση και με τιμή να εντάξω υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η μεγάλη συνάντηση», η οποία αναμφισβήτητα θα έχει για μια ακόμη φορά μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Αρχανών - Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη

    Χαιρετισμός Δημάρχου Αρχανών - Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη

    Με τιμή εντάσσουμε την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Θεωρούμε πως η προσπάθεια , η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα χιλιάδων παραγωγών

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Γόρτυνας κ. Νίκου Σχοιναράκη

    Χαιρετισμός Δημάρχου Γόρτυνας κ. Νίκου Σχοιναράκη

    Αγαπητοί φίλοι,
    Πριν από δύο έτη εντάξαμε την 1η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» υπό την αιγίδα του Δήμου Γόρτυνας με την ευχή να καθιερωθεί ως θεσμός προβολής και προώθησης των προϊόντων μας.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Κισσάμου κ. Θεόδωρου Σταθάκη

    Χαιρετισμός Δημάρχου Κισσάμου κ. Θεόδωρου Σταθάκη

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Κισσάμου, θέτει υπό την αιγίδα του και υποστηρίζει την 3η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Μαΐου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ), στην Αθήνα.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου

    Χαιρετισμός Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου

    Ο πολιτισμός, ο τουρισμός και η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, δημιουργούν τη συνισταμένη των δυνάμεων που διαθέτει η Κρήτη για να ανατρέψει τα δυσμενή δεδομένα που έχει διαμορφώσει για τον τόπο μας και τη χώρα η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη

    Χαιρετισμός Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη

     

    Ο Δήμος Πλατανιά Χανίων με ιδιαίτερη χαρά εντάσσει και φέτος υπό την αιγίδα του τη 3η Παγκρήτια Έκθεση ‘ΚΡΗΤΗ, Η Μεγάλη Συνάντηση’, καθώς είναι πάγια η αντίληψή μας ότι τα άριστης ποιότητας τοπικά μας προϊόντα πρέπει να τυγχάνουν της όσο το δυνατό μεγαλύτερης προβολής και προώθησης τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και σε ξένες αγορές. Σε αυτή τη εξάλλου την κατεύθυνση κινείται και ο Δήμος μας, με συνεχείς προσπάθειες ανάδειξης του πρωτογενή τομέα, με αποκορύφωμα τη διοργάνωση στον Πλατανιά, με εξαιρετική επιτυχία, του Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός», του οποίου στόχος είναι η γνωριμία Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τα προϊόντα του τόπου μας.
    Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση, η οποία ελπίζουμε να καθιερωθεί ως θεσμός ανάδειξης και προβολής των κρητικών προϊόντων αλλά και της Κρήτης γενικότερα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

    Γιάννης Μαλανδράκης
    Δήμαρχος ΠΛατανιά

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη

    Χαιρετισμός Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη

    Σε μία στιγμή όπως αυτή, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για τη χώρα μας, είναι αναγκαίο να προβληθούν και να προωθηθούν τα τοπικά ελληνικά προϊόντα, να αναγνωριστεί και να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος όλων των προσώπων των εταιρειών και των θεσμών αυτού του τόπου. Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η διοργάνωση της 3ης Παγκρήτιας Έκθεσης «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση», την οποία με μεγάλη χαρά θέτουμε και φέτος υπό την αιγίδα μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

    Θοδωρής Πατεράκης
    Δήμαρχος Σητείας

     

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη Γεωργίου

    Χαιρετισμός Δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη Γεωργίου

    Ο Δήμος Φαιστού με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στην 3η Παγκρήτια έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση". Αυτή η αξιόλογη έκθεση θα συμβάλει στην προβολή των Κρητικών αγροτικών και τουριστικών προϊόντων. Ενισχύοντας την εξωστρέφεια της Τοπικής μας οικονομίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής μας ,το οποίο είναι και το μεγάλο ζητούμενο σήμερα.
    Με δεδομένη τη δίψα της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα ,είμαι σίγουρος για την επιτυχία της έκθεσης και είμαι στη διάθεσή σας για την προσπάθεια αυτή.

    Γιώργος Αρμουτάκης

    Δήμαρχος Φαιστού

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Παγκρήτιας Ένωσης κ. Γιώργου Μαριδάκη

    Χαιρετισμός Προέδρου Παγκρήτιας Ένωσης κ. Γιώργου Μαριδάκη

    Κύριε Διευθυντά

    Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση χαιρετίζω και φέτος την απόφασή σας, σχετικά με την διοργάνωση για τρίτη χρονιά έκθεσης με τίτλο: «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση» 1 έως 4 Μαΐου 2015.
    Σας συγχαίρω, που αυτήν την δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, συνεχίζετε τις προσπάθειες για την ανάδειξη και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Κρήτης, αλλά και του πολιτισμού της που και εμείς κατά κύριο λόγο υπηρετούμε.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη

    Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη

    Φίλες και Φίλοι, 

    Για τρίτη συνεχή χρονιά αναδεικνύεται η μετατροπή μιας διορατικής πρωτοβουλίας σε έναν δημιουργικό και καρποφόρο θεσμό που τιμά την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Που τιμά τον τόπο και τα προϊόντα του και μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό πυλώνα υποστήριξης της τοπικής οικονομίας του νησιού. 

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη

    Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη

    Η Παγκρήτια´Εκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" ύστερα από δυο επιτυχείς διοργανώσεις αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων. Εύχομαι στους διοργανωτές και κυρίως σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία στο τόσο σημαντικό εγχείρημα για την παρουσίαση του αξεπέραστου πλούτου της κρητικής γης. 

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη

    Χαιρετισμός Προέδρου Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη

    Εκ μέρους του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης χαιρετίζω την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, η οποία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κρήτης. Η διοργανώτρια εταιρεία Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε. δίνει την ευκαιρία στους Κρήτες παραγωγούς και μεταποιητές να προβάλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες της εγχώριας αγοράς, αλλά παράλληλα να ενισχύσουν την παρουσία τους στις αγορές του εξωτερικού.
    Εύχομαι και φέτος καλή επιτυχία σε όλους και η Έκθεση αυτή να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας!

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.) κ. Λεκάκη Χαράλαμπου

    Χαιρετισμός Προέδρου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.) κ. Λεκάκη Χαράλαμπου

    Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.) με χαρά, εντάσσει υπό την αιγίδα της την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» στηρίζοντας έτσι κάθε προσπάθεια που συμβάλλει 

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Εθνικού Eπιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΓΕΔΕ) κας Σοφίας Οικονομάκου

    Χαιρετισμός Προέδρου Εθνικού Eπιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΓΕΔΕ) κας Σοφίας Οικονομάκου

    Φίλοι και συνάδελφοι, επιχειρηματίες της Κρήτης μας. 
    Οι 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματικών και των Επιμελητηρίων της Ελλάδος, χαιρετίζουν την 3η Παγκρήτια Έκθεση "Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση"

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρήγορη Ροκαδάκη

    Χαιρετισμός Γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρήγορη Ροκαδάκη

    Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» που γίνεται πλέον θεσμός και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 1 έως 4 Μαΐου 2015.
    Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες όπως αυτήν που στόχο έχουν την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του νησιού, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής αγοράς, και εντάσσει υπό την αιγίδα της την Έκθεση.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου κ. Χάρη Γερονικόλα

    Χαιρετισμός Προέδρου Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου κ. Χάρη Γερονικόλα

    Στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας, έρχεται η εύστοχη πρωτοβουλία σας, ως ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να ανοίξουν νέοι ορίζοντες για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλες τις εταιρείες και οργανισμούς να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή ως ένα θετικό βήμα και πιστεύω ότι όλοι μαζί ως Έλληνες, βασιζόμενοι στις δυνατότητες, προσπάθειες και την εργατικότητά μας και αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό, τον φυσικό πλούτο και την εξαιρετική γεωγραφική θέση της χώρας μας, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή και εντέλει να βγούμε πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.

    Οι προσπάθειες του Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου μέσω των πολλών και στοχευμένων δραστηριοτήτων του, αποσκοπεί στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην διείσδυση τους στις Αραβικές χώρες και στην αύξηση των εξαγωγών τους. Οι Ελληνικές εξαγωγές προς τις Αραβικές χώρες σημειώνουν άνοδο με άμεσο θετικό αποτέλεσμα στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιου Τριβυζά

    Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιου Τριβυζά

    Αγαπητοί φίλοι,
    Ο τουρισμός στην Κρήτη είναι ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος τομέας. Υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, σε άμβλυνση της εποχικότητας, και σε προσέλκυση πιο ποιοτικών επισκεπτών. Σήμερα, στην εποχή της μνημονιακής ύφεσης, η ήπια ντόπια παραγωγική δραστηριότητα, όπως η χειροτεχνία , η μικρή τοπική βιοτεχνία και η αγροτική οικονομία, με έμφαση τα ποιοτικά, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, αποτελούν τον μοναδικό μοχλό εξόδου της χώρας μας από την κρίση.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Μαΐλλη

    Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Μαΐλλη

    Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

    Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά 1 - 4 Μαΐου στην Αθήνα, φέρνοντας κοντά σε όλους μας, τα χρώματα και τα αρώματα, τις ξεχωριστές γεύσεις του γαστρονομικού και όχι μόνο πολιτισμού του νησιού. Η έκθεση αποτελεί γιορτή της κρητικής γης, ένα φεστιβάλ που στέλνει το μήνυμα ότι η ελληνική περιφέρεια μπορεί και έχει τη θέληση, αλλά και τις δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο. Η κρητική διατροφή αποτελεί έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής και τα εκλεκτά κρητικά παραδοσιακά προϊόντα δύνανται και αρμόζουν προβολής και προώθησης στο εξωτερικό.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός Προέδρου του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Τεχνολογίας, κ. Βασίλη Παΐσιου

    Χαιρετισμός Προέδρου του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Τεχνολογίας, κ. Βασίλη Παΐσιου

    Το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο Εμπορίου και Τεχνολογίας, χαιρετίζει την 3η Παγκρήτια Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" που οργανώνεται με τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της εκδήλωσης.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός της Προέδρου & Πρέσβειρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης

    Χαιρετισμός της Προέδρου & Πρέσβειρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης

    Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών, με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει για άλλη μία φορά την έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση».
    Μία ενέργεια που προβάλει και προωθεί τα μοναδικά, κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της Κρήτης και δίνει την ευκαιρία στους Κρήτες παραγωγούς να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

    Περισσότερα
  • Χαιρετισμός της Προέδρου του Συλλόγου Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης κας. Μαυράκη Άρτεμις

    Χαιρετισμός της Προέδρου του Συλλόγου Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης κας. Μαυράκη Άρτεμις

    Σε μια περίοδο που η ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού, η ανάδειξη και προώθηση τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων θεωρείται κρίσιμος κρίκος στην ενίσχυση της χώρας, η Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», επιστέφει δυναμικά στην καρδιά του εμπορικού & επιχειρηματικού γίγνεσθαι στην Αθήνα.

    Περισσότερα

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

  • Περιφέρεια Κρήτης

Χορηγοί Επικοινωνίας

(Οι χορηγοί εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά ανά κατηγορία μέσου)
  • Ethnos
  • ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
  • Efimerida syntakton
  • Parapolitika  
  • Karfi logo
  • αρτ Τηλεόραση-Ραδιόφωνο  
  • NeaTV
  • TeleΚρήτη
  • Ant1 Δυτικής Κρήτης 97.0 FM
  • Drs 95.3 FM
  • Easy FM 93.2
  • Κρήτη FM 87.5
  • Κρητική Ραδιοφωνία Αττικής
  • Κρητόραμα FM 97.9
  • lampsi radio 929
  • Notos949
  • parapolitika kritis 958
  • Ράδιο Μοίρες
  • Ρυθμός Ηράκλειο 104,5 FM
  • Ρυθμός Χανιά 97.4 FM
  • star fm 884
  • Star FM 97.7
  • STYLE 100 b Radio
  • SuperFM 896 Chania
  • TopFM Κρήτης
  • Agrothema
  • agonaskritis.gr  
  • aera-gr  
  • Anatoliki Kriti efimerida
  • Απόδημοι Κρήτες
  • Chania Post
  • CandiaNews-GR  
  • Ταξιδιωτικός Οδηγός Ελλάδας
  • CretaBlog.gr
  • CretaLive
  • cretanfoodnews
  • CretaPost
  • Gastronomia periodiko
  • Δια-Κρητικές Υποθέσεις
  • Dina Nikolaou
  • eco zin
  • epikaira
  • FlashNews
  • Kritika.gr  
  • kritika epikaira  
  • Κρητικά Νέα
  • Κρητική Φωνή  
  • iatro.gr
  • inotos gr
  •   notospress.gr
  • notosportnews.gr  
  • PrismaNews
  • Politeia
  • Pyksida
  • rethemnos-gr-logos-xorigos low
  • Ρίζα online
  • delibar
  • Travel periodiko
  • Volta
  • WomanNews
  • Zarpa gr