Περισσότερες από διακόσιες επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν και να γνωρίσουν τα εξαιρετικής ποιότητας κρητικά προϊόντα ενώ δεκάδες παραγωγοί και τυποποιητές μπόρεσαν να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας με δίκτυα διανομής, και άλλου είδους επιχειρήσεις οι οποίες πλέον θα διακινούν τα προϊόντα τους στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν στο κοινό και οι παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν.
Πιο συγκεκριμένα:

Την

Παρασκευή 24 Μαΐου

πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον διοργανωτή κ. Νεκτάριο Σερμάκη.
Επίσης, στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο κ. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Σεραφείμ Τσόκας, οι Βουλευτές κ. Λευτέρης Αυγενάκης, κ. Μάξιμος Σενετάκης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τέως υπουργός τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, κ. Βασίλης Κορκίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Θεανώ Βρέντζου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κ. Καπαρουνάκης Χριστόφορος, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών πολιτιστικών σωματείων κ. Μανώλης Πατεράκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ κ. Αριστοτέλης Καρβέλας, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Νίκος Γυαλιτάκης, ο αντιδήμαρχος Μαλεβυζίου Γιώργος Αεράκης, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Πέππυ Μπιρληράκη, η αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Νικολέττα Λυρώνη, ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Ρούσος Κυπριωτάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκης Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Βαγγέλης Πρωτογεράκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης, ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Θωμάς Φορτετσανάκης, η κ. Στέλλα Χριστινάκη από το Δήμο Χανίων, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής κ. Γιώργος Μαυρογιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Γιάννης Μπράς, ο πρόεδρος και ο διευθυντής του ΚΤΕΛ κ. Μ. Χαχλιούτης και κ. Ν. Χαλεπάκης, ο πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ. Χαράλαμπος Σαλβαράκης, ο πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου κ. Μανώλης Φραγκάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Νομού Ηρακλείου κ. Μαρία Πιτσικάκη.

Το

Σάββατο 25 Μαΐου

πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Κρητικής Κουζίνας με θέμα «Το πιο ευφάνταστο κρητικό πιάτο». Το βραβείο θεσπίστηκε επίσημα από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και κριτές ήταν οι κ.κ. Ευάγγελος Αγάλου - Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, Αντώνης Παναγιωτόπουλος - Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης, Διονύσης Κούκης - Εκδότης Αθηνοράματος/Umami και Ηλίας Μαμαλάκης, τα βραβεία πήραν οι :

Η Ημερίδα με θέμα «Παραγωγή - Τυποποίηση - Γαστρονομία - Τουρισμός ως ένα ενιαίο παραγωγικό σύμπλεγμα», με συντονιστή τον τ. Υπουργό Τουρισμού κ. Νίκο Σκουλά.
Ο διαγωνισμός γευσιγνωσίας Κρητικού Ελαιολάδου υπό την οργάνωση του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 28 επιχειρήσεις της Κρήτης με 33 δείγματα, τα οποία εξετάσθηκαν από 8 διακεκριμένους γευσιγνώστες. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε πέντε επιχειρήσεις, καθώς υπήρξε ισοψηφία για την δεύτερη και την τρίτη θέση.

Την

Κυριακή 26 Μαΐου

έγινε η βράβευση των νικητών της γευσιγνωσίας του κρητικού ελαιολάδου από ομάδα ειδικών γευσιγνωστών και τα βραβεία πήραν οι: Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλίες αφιερωμένες στην συνεισφορά της Κρήτης στην ελληνική Ιστορία, Οικονομία, Γράμματα και Πολιτισμό καθώς και ομιλίες αφιερωμένες στη Μάχη της Κρήτης με την επιμέλεια της Παγκρήτιας Ένωσης.

Την

Δευτέρα 27 Μαΐου

με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε το HELLENIC - CHINESE BUSINESS FORUM 2013, όπου μίλησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και παρευρέθει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κ. Καπαρουνάκης Χριστόφορος.
Αμέσως μετά και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες έγιναν συναντήσεις Β2Β με Κρήτες & ξένους επιχειρηματίες.
Στην Έκθεση φιλοξενήθηκε η συλλογή του κ. Κώστα Μπαντουβά με έργα του Ζωγράφου Ρουσσέτου Παναγιωτάκη με θέμα «Η Μάχη της Κρήτης», όπως επίσης παρουσιάστηκαν εκθέματα από το Ιστορικό και Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω του κ. Γιάννη Περράκη.
Την Έκθεση επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια όλων των ημερών ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, ο Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο τέως Βουλευτής κ. Μανώλης Στρατάκης, ο τέως Βουλευτής κ. Στέλιος Ματζαπετάκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Μίμης Ανδρουλάκης, δεκάδες επώνυμοι επιχειρηματίες όπως επίσης και άνθρωποι από τα επιμελητήρια και τους Δήμους όλης της Κρήτης.

Μέρος των εσόδων της εισόδου διατέθηκαν στο «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο: ΕΛΠΙΔΑ» Με πρωτοβουλία επίσης της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης Promexpo.gr και με «Ειδική Οδηγία Αγάπης» που μοιράστηκε σε όλους τους εκθέτες, πάρα πολλοί από αυτούς, προσέφεραν προϊόντα τους ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ στα «Παιδικά Χωριά SOS» Ηρακλείου Κρήτης και στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Π. Φαλήρου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στην ομιλία του ο γενικός διευθυντής της έκθεσης κ. Νεκτάριος Σερμάκης δήλωσε ότι η Promexpo.gr θα συνεχίσει με παρόμοιες διοργανώσεις να προβάλλει και να ενισχύει την Κρήτη και το έργο των Κρητών επιχειρηματιών κάνοντας σε όλο τον κόσμο γνωστά τα κρητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε θερμά.

Χαιρετισμός Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη

Χαιρετίζω με μεγάλο ενθουσιασμό την πρωτοβουλία σας για την διοργάνωση της έκθεσης «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση» από 24 ως 27 Μαΐου.
Η Μεγάλη Συνάντηση, είναι το χειροπιαστό αποτέλεσμα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, όταν πιστεύουμε στο σκοπό μας και συνεργαζόμαστε. Η Κρήτη παράγει εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα και η Έκθεση αυτή έρχεται να καλύψει την αναγκαιότητα της προβολής τους, το άνοιγμά τους σε αγορές εκτός Νομού και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη και προώθηση των εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Κρήτης και στη σύναψη συνεργασιών που θα δώσουν νέα ώθηση στην τοπική οικονομία και παραγωγή, κάνοντας γνωστά σε όλο τον κόσμο, τα Κρητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση θα βρείτε το Υπουργείο συμπαραστάτη σας γιατί κινείστε στους ίδιους άξονες, στις ίδιες προτεραιότητες,

όχι μόνο που θέλει το Υπουργείο, όχι μόνο που θέλει ο τόπος και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ολόκληρος ο κόσμος. Γιατί η πρωτοβουλία μας και η προσπάθειά μας είναι να στρέψουμε τη γεωργική παραγωγική μας διαδικασία σε μια γεωργία ποιότητας, σε μια γεωργία με ονομασία προέλευσης, με τη γεωγραφική της ένδειξη, παραγόμενη με βιολογικό τρόπο, μια γεωργία δηλαδή που σέβεται τους φυσικούς πόρους και αγωνίζεται για την αειφορία.

Συνάμα συγχαίρω θερμά για τη συμμετοχή τους όλους τους εκθέτες, γιατί είναι αυτοί που με την αποφασιστική παρουσία τους ενδυναμώνουν την πίστη μας ότι η εποχή που διανύουμε μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για όλους.

Εύχομαι στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Με εκτίμηση

Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Χαιρετισμός Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία σας να αναδείξετε την ιδιαίτερη πολυσυλλεκτικότητα που παρουσιάζει η Κρήτη. Η Παγκρήτια έκθεση σίγουρα να προσφέρει πολλά σε εμπειρίες, εικόνες, και ιδέες τόσο στους συμμετέχοντες όσο και τους επισκέπτες συνδέοντας τον τουρισμό με τις υπηρεσίες, τη μεταποίηση και την πρωτογενή παραγωγή.
Το νησί με τις πολύμορφες ιδιαιτερότητες έχει το δικό του χρώμα, το δικό του ευδιάκριτο γνώρισμα, το δικό του τοπικό χαρακτηριστικό περιβάλλον.
Ιστορία, παράδοση, πολιτισμός, μουσική, επιστήμη, τεχνολογία, καινοτομία εμπορική ανάπτυξη, όλα υπάρχουν στην Κρήτη. Και αυτό ακριβώς είναι που οι άνθρωποι της Κρήτης οφείλουν να αξιοποιήσουν.
Σήμερα, το έργο που ως κυβέρνηση καλούμαστε να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά και γρήγορα επιβάλλει σειρά μεταρρυθμίσεων τις οποίες και προωθούμε. Άμεση προτεραιότητα είναι να αναδειχθεί ο τουρισμός ως κορυφαίος πυλώνας για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και

βασική κινητήριος δύναμη για το μέλλον. Αυτό προϋποθέτει ότι η κάθε τοπική κοινωνία καλείται να κάνει ενέργειες και να αναλάβει πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού και κατ’ επέκταση του τουρισμού της χώρας.
Η Κρήτη συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή με τον δικό της τρόπο. Μέσα από σειρά δράσεων εμπλουτίζεται και παρουσιάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό το τουριστικό προϊόν του νησιού. Επιπλέον, μέσα από τις προσπάθειες των φορέων και των τοπικών αρχών γίνεται σύνδεση της παράδοσης με την εξέλιξη και διατηρούνται αναλλοίωτα όλα όσα συνθέτουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.
Συνεπώς, θεωρώ ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή της Παγκρήτιας Έκθεσης αποτελούν μέρος της προσπάθειας προβολής του νησιού και αναδεικνύουν αξίες, δημιουργούν κοινωνική δυναμική και σταδιακά επικοινωνούν στο ευρύ κοινό όσα η Κρήτη διαθέτει ως μοναδικά και συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Όλγα Κεφαλογιάννη
Υπουργός Τουρισμού

 • Χαιρετισμός προέδρου Παγκρήτιας Ένωσης κ. Γιώργου Μαριδάκη

  Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση χαιρετίζω την απόφασή σας, σχετικά με την διοργάνωση της έκθεσης με τίτλο: «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση» 24 έως 27 Μαΐου 2013. Σας συγχαίρω, που αυτήν την δύσκολη περίοδο για την χώρα μας...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κ. Εμμανουήλ Πατεράκη

  Χαιρετίζω την αξιόλογη αυτή προσπάθεια αποτύπωσης της δύναμης των Κρητών επιχειρηματιών και παραγωγών, που δραστηριοποιούνται σε κάθε γωνιά του νησιού μας, αλλά και της Αττικής...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου & Διευθύνοντος Σύμβουλου Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., κ. Ιωάννη Μπρα

  Χαιρετίζω με μεγάλο ενθουσιασμό την πρωτοβουλία σας για την διοργάνωση της έκθεσης “ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση” από 24 ως 27 Μαΐου. Η Κρήτη μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με μεγάλη ιστορία, παράδοση και προϊόντα της “μάνας γης” που την έχουν κάνει ξακουστή σε όλο τον κόσμο.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου

  Η οικονομική ανάπτυξη, αποτελεί ζητούμενο και προϋποθέτει συστηματική και επίπονη δουλειά σε όλους τους τομείς.
  Η έξοδος από την ύφεση μπορεί να επιτευχθεί με εξωστρέφεια, με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, με την ποιοτική μας παραγωγή.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρη Κουνενάκη

  Η ενωμένη Κρήτη είναι η "δύναμη" της Κρήτης. Η Έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» εκφράζει αυτό το πνεύμα και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο δυναμικό, την εσωτερική ενότητα του νησιού και τη στάση για μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Συνδέσμου Ομογενών Εμπόρων, κ.Αριστοτέλη Καρβέλλα

  Η παγκόσμια κρίση αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις αντοχές και το πείσμα του ελληνικού επιχειρείν. Αν κοιτάξουμε στο άμεσο παρελθόν τέτοιου είδους εκδηλώσεις θεωρώ πως ήταν σε τοπικό επίπεδο δηλώνοντας μια ικανοποίηση εσωστρέφειας.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνο- Βραζιλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Κίμων Πάτκας

  Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, είναι χαρά μου ως Πρόεδρος του ΕλληνοΒραζιλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου να απευθύνω χαιρετισμό για την πρώτη απο σειρά εκδηλώσεων της PROMEXPO...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Παγκρήτιας Δημοσιο- γραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε, κ. Γεώργιο Δ. Μοσκοβίτη

  Σε εσάς αλλά και σε όλους τους συνεργάτες σας και εκθέτες, που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση που διοργανώνετε από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2013 και φέρει τον γενικό τίτλο «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση»...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ.Μανώλη Αλιφιεράκη

  Αποτελεί κοινή γνώση, ότι η στήριξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων ενός τόπου είναι απαραίτητη προϋπόθεση και αναγκαία συνθήκη για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ: η Μεγάλη Συνάντηση» υπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό: Ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα μπορεί να αναδείξει...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη

  Το Επιμελητήριο Λασιθίου πάντα προσπαθεί είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη της οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρινόμαστε θετικά και θέτουμε υπό...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Δήμου Μαλεβιζίου

  Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε την έκθεση με τίτλο: «ΚΡΗΤΗ – Η μεγάλη συνάντηση» που διοργανώνετε και χαιρετίζουμε την προσπάθειά σας. Σε αυτό το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, κάθε ενέργεια προβολής του Κρητικού πλούτου δεν είναι απλά ευπρόσδεκτη, αλλά απαραίτητη.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Σήφης Αναστασάκης

  Για την περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας τα αγροτικά προϊόντα αποτελούν τομέα ζωτικής σημασίας τόσο από οικονομική όσο και από κοινωνική άποψη. Η Ιεράπετρα συγκεντρώνει σημαντικότατα πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την καλλιέργεια των αγροτικών προϊόντων, έχει πολύχρονη παρουσία και συνεισφορά στην εθνική οικονομία και για αυτό όλοι προσδοκούμε...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνο γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Μαΐλλη

  Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, είναι χαρά μου ως Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου να απευθύνω χαιρετισμό για μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια προβολής των επιχειρηματικών δυνάμεων του νησιού της Κρήτης και συγχαίρω τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, κα. Δ.Τριακοσάρη

  Η Πρόεδρος Δέσποινα Τριακοσάρη και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι με χαρά θα στηρίξουν την Έκθεση που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 24 - 27 Μαΐου 2013 με Κρητικά προϊόντα, Υπηρεσίες τουρισμού και λοιπές υπηρεσίες, δίνοντας σας την αιγίδα του Συνδέσμου.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη

  Με χαρά και υπερηφάνεια χαιρετίζω την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε για την προβολή της Κρήτης αλλά ειδικά για τα προϊόντα της, τον τουρισμό της, τον πολιτισμό της, της υπηρεσίες, τους ανθρώπους της και όχι μόνο.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γεωργίου Γιακουμάκη

  Με μεγάλη χαρά η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα να τεθεί υπό την αιγίδα του η έκθεση «ΚΡΗΤΗ - Η Μεγάλη Συνάντηση» θέλοντας με την κίνηση αυτή να δώσει προτεραιότητα στην εξωστρέφεια, ως βασικό εργαλείο εξόδου από την κρίση.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλειου, κ.Γιάννη Κουράκη

  Η αγροτική οικονομία και ο τουρισμός αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Κρήτης. Η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» αποτελεί μια λαμπρή ευκαιρία για την ενιαία προβολή του νησιού ως τόπου παραγωγής ποιοτικών αγροτικών...

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Φαιστού

  Η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού φιλοξενεί, ιδιαίτερης αξίας φυσικών τόπων άγριας πανίδας και χλωρίδας. Οι φυσικές και πολιτιστικές αυτές καταλληλότητες αποτελούν τη βάση για μια ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση των παραδοσιακών παραγωγικών δραστηριοτήτων της περιοχής.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Δημάρχου Γόρτυνας, κ. Νίκος Σχοιναράκης

  Με αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον των Αγροτικών μας προϊόντων συμμετέχουμε στη Μεγάλη συνάντηση της Κρήτης μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί συμμετέχουμε σε μια σοβαρή προσπάθεια που μπορεί να επιτύχει και να καθιερωθεί ως θεσμός προβολής και προώθησης των προϊόντων μας.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός Προέδρου Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου κ.Χρήστο Φώλια

  O τόπος μας βιώνει μíα αναμφισβήτητη κρί́ση. Όπου, όμως, υπάρχει κρίση για τους πολλούς, υπάρχουν ευκαιρίες για λίγους. Η εύστοχη και επίκαιρη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασί́α με την PROMEXPO, κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες φιλοδοξεί να αναδείξει.

  Περισσότερα

 • Χαιρετισμός της Προέδρου & Πρέσβειρας Γυναικείας Επιχειρηματικό- τητας Κρήτης κας Μαρίας Πιτσικάκη

  Ο Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Ν. Ηρακλείου, χαιρετίζει την έκθεση με τίτλο "ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση" που πραγματοποιείται από την Promexpo σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

  Περισσότερα